Konopáč rugosum 'Chocolate'

Kód: 60333 3350 Zvoľte variant
Neohodnotené
6,90 € / ks 3,90 € / ks od 3,90 € / ks
Skladom (>5 ks) Vypredané Zvoľte variant
Variant
Množstevná zľava
1 - 2 ks
3,90 € / ks
3 - 5 ks = zľava 5 %
3,71 € / ks
6 - 11 ks = zľava 10 %
3,51 € / ks
12 a viac ks = zľava 15 %
3,32 € / ks
Ušetríte 0 €

Eupatorium rugosum 'Chocolate'

Veľmi atraktívny kultivar, ktorý vytvára zaujímavý, farebný efekt v trvalkových výsadbách. Na tmavofialových listoch vynikajú nápadné drobné kvety. Tie sú sfarbené do snehovo bielej farby.

Detailné informácie

6000 DRUHOV RASTLÍN
6000 DRUHOV RASTLÍN
ODOSIELAME OKAMŽITE
ODOSIELAME OKAMŽITE
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE

Podrobný popis

Konopáč rugosum 'Chocolate' - veľmi atraktívny kultivar, ktorý vytvára zaujímavý, farebný efekt v trvalkových výsadbách. Na tmavofialových listoch vynikajú nápadné drobné kvety. Tie sú sfarbené do snehovo bielej farby. Nakvitajú v zhlukoch od júla do septembra. Na stanovišti vydrží až niekoľko desiatok rokov, je dlhoveké. Sadec prospieva na slnečnom stanovisku, v priepustnej hlinito-piesočnatej záhradnej zemine. Mrazuvzdornosť do -34 °C. Listy sú srdcovitého tvaru, horná strana je sfarbená do tmavo zelenej farby, spodná strana do vínovej farby. Ker v dospelosti dorastá do výšky okolo 80 – 100cm. Rastlina nie je náročná na pestovanie. 

Pestovanie: Táto rastlina preferuje slnečné až polotienisté stanovište a dobre priepustnú pôdu. Rastie prirodzene na brehoch potokov, na vlhkých lúkach a vo vlhkých lesoch. Táto rastlina je často vysádzaná v prírodných záhradách a záhradách zameraných na príťažlivosť pre opeľovače. Môže byť tiež použitá ako pozadie v zmiešaných záhonoch alebo v podhľade vo vlhkých oblastiach záhrady.

Dodatočné parametre

Kategória: Trvalky začínajúce latinsky na E
Farba kvetu: Biela
Výška: 80-100
Farba listu: Zelená, Fialová
Doba kvetu: Júl, September
Svetlo: Slnko
Balenie: kontajner
Plant Passport: A: Eupatorium B: CZ-4282 C: 25/FP/0041 D: PL

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: