Pálka Laxmannova - Typha laxmannii

Kód: 721472
Viac za menej
Neohodnotené
5,90 € / ks
Vypredané
Položka bola vypredaná…
Množstevná zľava
1 - 2 ks
5,90 € / ks
3 - 5 ks = zľava 5 %
5,61 € / ks
6 - 11 ks = zľava 10 %
5,31 € / ks
12 a viac ks = zľava 15 %
5,02 € / ks
Ušetríte 0 €

Typha laxmannii

Mohutná bahenná rastlina, ktorá dosahuje výšku 100–120 cm. Je charakteristická dlhými, úzkymi, zelenými listami, ktoré dodávajú rastline elegantný vzhľad. Od júna do augusta vytvárajú typické hnedé palice, ktoré môžu dorásť až do dĺžky 8 cm.

Detailné informácie

6000 DRUHOV RASTLÍN
6000 DRUHOV RASTLÍN
ODOSIELAME OKAMŽITE
ODOSIELAME OKAMŽITE
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE

Podrobný popis

Pálka Laxmannova - mohutná bahenná rastlina, ktorá dosahuje výšku 100–120 cm. Je charakteristická dlhými, úzkymi, zelenými listami, ktoré dodávajú rastline elegantný vzhľad. Od júna do augusta vytvárajú typické hnedé palice, ktoré môžu dorásť až do dĺžky 8 cm. Zostávajú na rastline až do zimy, čo pridáva na vizuálnej atraktivite počas chladnejších mesiacov. Táto rastlina je ideálna pre slnečné až polotienisté stanovištia a je možné ju vysadiť na okraje vodných tokov alebo do vodných plôch, kde hĺbka vody neprekročí 30 cm. Orobinec sietinovitý je skvelý pre prírodné záhrady, kde prispieva k biodiverzite a poskytuje útočisko pre vodné organizmy.

Pestovanie: Nenáročná rastlina, ideálna na pestovanie v mokrých podmienkach. Pestuje sa na slnečných až polotienistých stanovištiach, pričom preferuje vlhké pôdy, ideálne na okrajoch vodných tokov, rybníkov alebo jazierok. Je možné ju vysadiť aj priamo do vody, pričom hĺbka vody by mala byť maximálne 30 cm. Rastlina dobre znáša mierne kolísanie hladiny vody.

Dodatočné parametre

Kategória: Trvalky začínajúce latinsky na T
Svetlo: Slnko, Polotieň
Balenie: kontajner p11
Plant Passport 2: A: Typha B: CZ-4282 C: 21/FP/0126 D: CZ
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: