DOPRAVA ZADARMO DO KONCA NOVEMBRA PLATÍ PRE OBJEDNÁVKY NAD 20 EUR

Jabloň stĺpovitá 'Pompink Ginover'- kontajner

Kód: 8885247 43521 116173 Zvoľte variant
Neohodnotené
19,10 € 20,90 € od 19,10 € –20 % - –20 % až –20 %
124820 jablon stlpovita pompink ginover kontajner
19,10 € 20,90 € od 19,10 € –20 % - –20 % až –20 % 15,20 € / ks 19,90 € / ks 16,70 € / ks od 15,20 € / ks
Skladom (>5 ks) Skladom Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant

Malus domestica 'Pompink Ginover'

Stĺpovitá odroda so stredne veľkými, až veľkými plodmi, ktoré majú šupku sfarbenú do karmínovo-červených tónov. Dužina je biela, aromatická, chuťovo jemne kyslá s intenzívnou prímesou sladkosti.

Detailné informácie

6000 DRUHOV RASTLÍN
6000 DRUHOV RASTLÍN
ODOSIELAME OKAMŽITE
ODOSIELAME OKAMŽITE
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
ŠPECIALISTI NA OVOCNÉ STROMY
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE
VZRASTLÉ STROMY NA SKLADE

Podrobný popis

Jabloň stĺpovitá 'Pompink Ginover' - stĺpovitá odroda so stredne veľkými, až veľkými plodmi, ktoré majú šupku sfarbenú do karmínovo-červených tónov. Dužina je biela, aromatická, chuťovo jemne kyslá s intenzívnou prímesou sladkosti. Jablká zberáme na konci septembra, uskladnené vydržia až do marca. Vďaka stĺpovitému rastu je táto jabloň vhodná do malých záhrad, úspešne sa dá pestovať aj v nádobách o veľkosti min. 20 litrov. Nenáročná na pestovanie. Na choroby netrpia.

Pestovanie: Vyberáme slnečné a teplé stanovište, najlepšie orientované na juh, s pôdou dostatočne bohatou na živiny, ľahkou, dobre odvodnenou, vlhkou, ale nie premočenou. Jablone uprednostňujú neutrálnu až mierne kyslú pôdu. Je dôležité vopred pripraviť miesto na výsadbu. Vykopte jamu s rozmermi približne 1mx60cm alebo 80x80x100 v prípade ťažkej ílovitej pôdy. Podľa potreby upravte zvolenú pôdu - do ťažšej pôdy pridajte piesok a do príliš ľahkej pôdy pridajte hlinitú pôdu. Pridajte aj odležaný hnoj alebo záhradný substrát, ktorý už obsahuje vhodné hnojivá..   

Viac na:  Návod na pestovanie jabloní

Dodatočné parametre

Kategória: Jablone
Balenie: kontajner
Plant Passport:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: